Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

firmy Microtek, model: ScanMaker 4900. Posiadalem je na plycie jednakze plyta mi gdzies wsiakla, wiec chcac niechcac sciaglem sterowniki (niby to sa sterowniki) z internetu ze strony www.microtek.com do tego modelu oraz z jakiejs innej strony. O dziwo sterowniki nie dzialaja (nie wykrywa skanera) mimo ze wszystko bylo podobnie zrobione jak ze sterownmikami z plyty CD. Czy jest ktos mi w stanie pomoc, wiem ze troszeczke zamotalem ale z gory dzieki za pomoc.

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

zapomniales wspomniec o systemie, co jest najwazniejsze, a ide o zaklad, ze masz winXP.

Jezeli tak, to zapomnij o wspolpracy skanera z tym sysem. Wszystkie skanery z supermarketu sa do d***.

Napisano

Trzeba się było założyć :).

A tak serio, spróbuj jakiegoś maila napisać do Microteka, zazwyczaj najlepiej zaciągnąc informacji u źródła.

Napisano
  • Autor

ciekawe jakbym wygrana odebral :) ok, zaraz napisze do microteka ....... ciekawe czy jakis efekt bedzie. jezeli komus nasuna sie inne pomysly prosze sie smialo dzielic, napewno skorzystam :)

Napisano
  • Autor

Meg: USB. klopotow z usb nie mam, drukarka jest rowniez podlaczona i dziala. kiedy instalowalem z plyty sterowniki wszystko gralo, kiedy plyte zgubilem i sformatowalem dysk sterowniki sciagniete z internetu nic nie daja.

Napisano
  • Autor

tak, sciagalem je i nic. na cale szczescie plyta sie znalazla - ojciec pozyczyl ja koledze z roboty. dzieki za pomoc !