Barkor Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 firmy Microtek, model: ScanMaker 4900. Posiadalem je na plycie jednakze plyta mi gdzies wsiakla, wiec chcac niechcac sciaglem sterowniki (niby to sa sterowniki) z internetu ze strony www.microtek.com do tego modelu oraz z jakiejs innej strony. O dziwo sterowniki nie dzialaja (nie wykrywa skanera) mimo ze wszystko bylo podobnie zrobione jak ze sterownmikami z plyty CD. Czy jest ktos mi w stanie pomoc, wiem ze troszeczke zamotalem ale z gory dzieki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 zapomniales wspomniec o systemie, co jest najwazniejsze, a ide o zaklad, ze masz winXP. Jezeli tak, to zapomnij o wspolpracy skanera z tym sysem. Wszystkie skanery z supermarketu sa do d***. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barkor Napisano 19 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2003 heh Drug i tu cie zaskocze. pracuje na windzie 98 se. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Trzeba się było założyć :). A tak serio, spróbuj jakiegoś maila napisać do Microteka, zazwyczaj najlepiej zaciągnąc informacji u źródła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barkor Napisano 19 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2003 ciekawe jakbym wygrana odebral :) ok, zaraz napisze do microteka ....... ciekawe czy jakis efekt bedzie. jezeli komus nasuna sie inne pomysly prosze sie smialo dzielic, napewno skorzystam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 a ten scanner to usb czy paralel ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barkor Napisano 20 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2003 Meg: USB. klopotow z usb nie mam, drukarka jest rowniez podlaczona i dziala. kiedy instalowalem z plyty sterowniki wszystko gralo, kiedy plyte zgubilem i sformatowalem dysk sterowniki sciagniete z internetu nic nie daja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 21 Grudzień 2003 Share Napisano 21 Grudzień 2003 byles na tej stronie z driverami ? http://www.pc-drivers.net/drivers_scanners_Microtek_download_274.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barkor Napisano 22 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2003 tak, sciagalem je i nic. na cale szczescie plyta sie znalazla - ojciec pozyczyl ja koledze z roboty. dzieki za pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi