kamil.ochel Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 Cześć. Wpadłem na pomysł, żeby zrobić wątek w którym możecie zamieszczać wszystkie linki i zrobione przez was sceny z poprzycinanymi i poustawianymi obrazami referencyjnymi, np samochodów. Jeżeli pomysł się spodoba to ciesze się. Może wrzuę coś później bo teraz zmykam do szkoły. PS. Jeżeli temat już był napiszcie proszę to usunę ten wątek. Pozdrawiam
mirach Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 A możesz rozwinąć jaki za tym kryje się cel ? W dodatku jak zrobie screena z gotowym obiektem na tle blueprintu to blueprint bedzie zasloniety przez obiekt :)
Topek Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 ja znalazłem coś takiego (strona Andersa Lejczaka) - format c4d http://www.colacola.se/map_1.htm sceny z ustawionymi printami samolotów (do sciągnięcia) i nie tylko
kamil.ochel Napisano 8 Październik 2007 Autor Napisano 8 Październik 2007 mirach > chodzi mi o to abyście umieszczali linki do scen z ustawionymi bluprintami, tak żeby nie trzeba był się bawic w cięcie jpega i ustawianie planeów. Chodzi mi o sceny przygotowane pod modelowanie. Coś takiego: Edit: huzdebos > no te bluprinty mają Ci ułatwic modelowanie a nie zalatwic sprawe za ciebie
huzdebos Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 proponuje tez wstawiac scenki z modelami - gotowe do teksturowania, nie trzeba bedzie modelowac :d:D:d pzdrw
Rekomendowane odpowiedzi