jefim Napisano 12 Październik 2007 Share Napisano 12 Październik 2007 projektuje aktualnie cmentarz niedaleko Białegostoku i szukam dobrych rozwiązań na kontenery na śmieci tak aby były łatwo dostępne a zarazem nie rzucały się w oczy. Połaziłem ostatnio po cmentarzach w Białymstoku i to co ujrzałem to blaga o pomstę. Dlatego też proszę jeśli natkaliście se na jakieś dobre rozwiązania kontenerów przy terenach zielonych... Myślałem aby zrobić coś w stylu altanki .. poniżej projekt szaletów z ronet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 12 Październik 2007 Share Napisano 12 Październik 2007 widziałbym to jako ściany z kamienia może jakiegoś piaskowaca, nad tym daszek spadowy o małym nachyleniu. między daszkiem a ścianą prześwit. może to być porośnięte bluszczem. coś prostego i nie rzucającego się w oczy powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 12 Październik 2007 Share Napisano 12 Październik 2007 zgadzam się z siwym ale nie o to mi chodzi wywal te dzieci! :P no co jak co ale takie radosne misie patysie nijak nie pasują do cmentarza. Sry za offtopic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biszkopte Napisano 12 Październik 2007 Share Napisano 12 Październik 2007 dzieci śmieci?:D heh... ...;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi