Eter Napisano 15 Październik 2007 Napisano 15 Październik 2007 Witam wszystkich Jest to mój pierwszy post jak i pierwsza praca zamieszczona na tym forum. Praca jest wykonana w całości w Corelu. Liczę na Wasze szczere opinie. Pozdrawiam
huzdebos Napisano 15 Październik 2007 Napisano 15 Październik 2007 fajnie wyszlo, chociaz troche anatomia lezy moze porpacuj troche nad paroma detalami postaci pzdrw
_Cookiez_ Napisano 15 Październik 2007 Napisano 15 Październik 2007 Jak sie tak patrze to wydaje mi sie że na plecach ma gruczoły mleczne i sama jest cala przekręcona :p
Eter Napisano 21 Październik 2007 Autor Napisano 21 Październik 2007 Widzę że odzew jest ogromny ;) Ale i tak dzięki za te komentarze co do anatomii to jestem świadomy że nie jest najlepiej (delikatnie mówiąc) i troszkę mi wstyd że wystawiam mój rysunek na tym forum ... "Jak się tak patrzę to wydaje mi się że na plecach ma gruczoły mleczne i sama jest cala przekręcona :p" to jest postać obustronnego użytku :P Dodaje kolejnego "potwora" (co jest nieco sprzeczne z tym wstydem ;) ) mojej produkcji oczywiście znęcanie się jest jak najbardziej na miejscu
Rekomendowane odpowiedzi