marcinw14 Napisano 19 Październik 2007 Napisano 19 Październik 2007 Witam. Jestem nowy na tym forum. Własnie zaczynam swoją przygode z grafiką 3D. Uzywam programu 3D max 8 a ucze się z ksiązki 3DS max 8 Biblia wydawnictwa Helion. Czy ktoś może mi powiedzieć czy ta książka jest dobra i czy po przestujowaniu jej będę już dobrze znał ten program? pozdrawiam
3grosze Napisano 19 Październik 2007 Napisano 19 Październik 2007 no cześć :-) ja bym Ci radził przestujować wpierw opcję "search" podobnych wątków było już multum wystarczyło wpisać "biblia" w wyszukiwarce: http://max3d.pl/forum/search.php?searchid=1746714 i niekoniecznie paranie się grafiką można nazwać przygodą :] niedawno szef nie wytrzymał 48h i musiał przyćpać kroplówę ;-)
mirach Napisano 19 Październik 2007 Napisano 19 Październik 2007 jak dla mnie Biblia to w zasadzie przepisany i wydrukowany manual, w dodatku strasznie nudny. Jesli wytrzymasz i przeczytasz ją całą w dodatku przerobisz z niej cwiczenia to powinienes poznac jakie są narzedzia w maxie, ale sposoby na tworzenie dzieł sztuki musisz wykombinowac sam :)
AGmakonts Napisano 19 Październik 2007 Napisano 19 Październik 2007 i tak najlepiej dojść do wszyskiego samemu
Rekomendowane odpowiedzi