Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!

Nie wiedziałem które sub-forum wybrać więc pisze tu :-). Mam problem z IE, otóż podczas pobierania pliku pojawia wam sie okienko, czy chcesz zapisać plik, otworzyć i czy chcesz anulować, na dole jest ptaszek czy chcesz aby okienko sie pojawiało, ja go odkliknąłem i to był błąd, bo tera chce je z powrotem nie wiem gdzie je włączyć. Proszę o pomoc!

Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmm a kolo tego "ptaszka" nie pisze czasem "zamnij po zakonczeniu pobierania" ??

Wystarczy ze cos zaczniesz sciagac i sobie odchaczysz to.

Napisano
  • Autor

Nie wiem stary, mnie sie wydaje że tam pisało, nie pokazuj więcej tego okna czy coś takiego. Eh no skleroza i głupota.

Teraz jak klikam na plik zip. to mi go otwiera odrazu nie pobiera.

Napisano

a sprobuj w Narzedzia -> Opcje internetowe i zakladka Zaawansowane i tam zahacz: powiadom o zakonczeniu pobierania, moze to to??

edit: to nie to :] sprawdzilem

najlepiej jak wczesniej napisal zgred88 to znajdz jakis wiekszy plik i spokojnie w oknie to zaznacz spowrotem, bo chyba jest taka mozliwosc

Napisano
  • Autor

Znalazłem duży plik, klikam na niego lewym przyciskiem, nie wyskakuje okienko, plik jest pobierany odrazu do plików tymczasowych po czym jest otwierany katalog, z plikiem jak go pobiorą.

Ehhh i co teraz? Tylko nie mówcie że reintalacja windows-a, wczoraj go instalowałem na nowo a gdziaj go zje****m.

Pozdrawiam!

Napisano

a prawym, zapisz element docelowy jako i wtedy wskaz miejsce..powinien pokazywac sie pasek pobierania. a jak nie to nie wiem :D. Wieki nie uzywam juz IE :]. przejdz na firefoxa :)

Napisano

Dokładnie... Chyba że chcesz mieć badziewnego klienka poczty i rss jest jeszcze Opera... Wole Firefoxa :)

Napisano
  • Autor

Cóż... Dzięki wam za pomoc, zostaje mi tylko teraz wszystko pobierać prawym przyciskiem myszy.

Pozdrawiam!

Napisano

oszczędź swój komputer! szczerze radzę przejdź na Firefox'a ;)

Napisano
  • Autor

tweety boję się że jak postraszę windows-a firefoxem to mi sie on do końca rozleci :D