Napisano 30 Październik 200717 l Witam! Nie wiedziałem które sub-forum wybrać więc pisze tu :-). Mam problem z IE, otóż podczas pobierania pliku pojawia wam sie okienko, czy chcesz zapisać plik, otworzyć i czy chcesz anulować, na dole jest ptaszek czy chcesz aby okienko sie pojawiało, ja go odkliknąłem i to był błąd, bo tera chce je z powrotem nie wiem gdzie je włączyć. Proszę o pomoc! Pozdrawiam!
Napisano 30 Październik 200717 l hmm a kolo tego "ptaszka" nie pisze czasem "zamnij po zakonczeniu pobierania" ?? Wystarczy ze cos zaczniesz sciagac i sobie odchaczysz to.
Napisano 30 Październik 200717 l Autor Nie wiem stary, mnie sie wydaje że tam pisało, nie pokazuj więcej tego okna czy coś takiego. Eh no skleroza i głupota. Teraz jak klikam na plik zip. to mi go otwiera odrazu nie pobiera.
Napisano 30 Październik 200717 l a sprobuj w Narzedzia -> Opcje internetowe i zakladka Zaawansowane i tam zahacz: powiadom o zakonczeniu pobierania, moze to to?? edit: to nie to :] sprawdzilem najlepiej jak wczesniej napisal zgred88 to znajdz jakis wiekszy plik i spokojnie w oknie to zaznacz spowrotem, bo chyba jest taka mozliwosc
Napisano 30 Październik 200717 l Autor Znalazłem duży plik, klikam na niego lewym przyciskiem, nie wyskakuje okienko, plik jest pobierany odrazu do plików tymczasowych po czym jest otwierany katalog, z plikiem jak go pobiorą. Ehhh i co teraz? Tylko nie mówcie że reintalacja windows-a, wczoraj go instalowałem na nowo a gdziaj go zje****m. Pozdrawiam!
Napisano 30 Październik 200717 l a prawym, zapisz element docelowy jako i wtedy wskaz miejsce..powinien pokazywac sie pasek pobierania. a jak nie to nie wiem :D. Wieki nie uzywam juz IE :]. przejdz na firefoxa :)
Napisano 31 Październik 200717 l Dokładnie... Chyba że chcesz mieć badziewnego klienka poczty i rss jest jeszcze Opera... Wole Firefoxa :)
Napisano 31 Październik 200717 l Autor Cóż... Dzięki wam za pomoc, zostaje mi tylko teraz wszystko pobierać prawym przyciskiem myszy. Pozdrawiam!
Napisano 31 Październik 200717 l Autor tweety boję się że jak postraszę windows-a firefoxem to mi sie on do końca rozleci :D