FaNTOMAS Napisano 30 Październik 2007 Napisano 30 Październik 2007 Witam! Nie wiedziałem które sub-forum wybrać więc pisze tu :-). Mam problem z IE, otóż podczas pobierania pliku pojawia wam sie okienko, czy chcesz zapisać plik, otworzyć i czy chcesz anulować, na dole jest ptaszek czy chcesz aby okienko sie pojawiało, ja go odkliknąłem i to był błąd, bo tera chce je z powrotem nie wiem gdzie je włączyć. Proszę o pomoc! Pozdrawiam!
zgred Napisano 30 Październik 2007 Napisano 30 Październik 2007 hmm a kolo tego "ptaszka" nie pisze czasem "zamnij po zakonczeniu pobierania" ?? Wystarczy ze cos zaczniesz sciagac i sobie odchaczysz to.
FaNTOMAS Napisano 30 Październik 2007 Autor Napisano 30 Październik 2007 Nie wiem stary, mnie sie wydaje że tam pisało, nie pokazuj więcej tego okna czy coś takiego. Eh no skleroza i głupota. Teraz jak klikam na plik zip. to mi go otwiera odrazu nie pobiera.
thud Napisano 30 Październik 2007 Napisano 30 Październik 2007 a sprobuj w Narzedzia -> Opcje internetowe i zakladka Zaawansowane i tam zahacz: powiadom o zakonczeniu pobierania, moze to to?? edit: to nie to :] sprawdzilem najlepiej jak wczesniej napisal zgred88 to znajdz jakis wiekszy plik i spokojnie w oknie to zaznacz spowrotem, bo chyba jest taka mozliwosc
FaNTOMAS Napisano 30 Październik 2007 Autor Napisano 30 Październik 2007 Znalazłem duży plik, klikam na niego lewym przyciskiem, nie wyskakuje okienko, plik jest pobierany odrazu do plików tymczasowych po czym jest otwierany katalog, z plikiem jak go pobiorą. Ehhh i co teraz? Tylko nie mówcie że reintalacja windows-a, wczoraj go instalowałem na nowo a gdziaj go zje****m. Pozdrawiam!
thud Napisano 30 Październik 2007 Napisano 30 Październik 2007 a prawym, zapisz element docelowy jako i wtedy wskaz miejsce..powinien pokazywac sie pasek pobierania. a jak nie to nie wiem :D. Wieki nie uzywam juz IE :]. przejdz na firefoxa :)
kamil.ochel Napisano 31 Październik 2007 Napisano 31 Październik 2007 Dokładnie... Chyba że chcesz mieć badziewnego klienka poczty i rss jest jeszcze Opera... Wole Firefoxa :)
FaNTOMAS Napisano 31 Październik 2007 Autor Napisano 31 Październik 2007 Cóż... Dzięki wam za pomoc, zostaje mi tylko teraz wszystko pobierać prawym przyciskiem myszy. Pozdrawiam!
tweety Napisano 31 Październik 2007 Napisano 31 Październik 2007 oszczędź swój komputer! szczerze radzę przejdź na Firefox'a ;)
FaNTOMAS Napisano 31 Październik 2007 Autor Napisano 31 Październik 2007 tweety boję się że jak postraszę windows-a firefoxem to mi sie on do końca rozleci :D
Rekomendowane odpowiedzi