Piernik Napisano 5 Listopad 2002 Napisano 5 Listopad 2002 Oto ┐o│nierz XXI wieku:) No mo┐e na razie tylko jego kask i jeszcze niedoko˝czony, ale zawsze coÂ:) Chcŕ zrobiŠ wojaka, a jak bŕdŕ mia│ te┐ wiŕcej czasu to mam te┐ pomys│ na scenkŕ:D Ale to dopiero jak uporam siŕ z wojakiem;)
Gość wiewiˇreczka Napisano 6 Listopad 2002 Napisano 6 Listopad 2002 brrrrum bruuuuuuuuum :) zrˇb mu jeszcze jakiego harleya, bo fajny motocyklista Ci wyjdzie ;D
Piernik Napisano 6 Listopad 2002 Autor Napisano 6 Listopad 2002 hehe faktycznie to tak wygl▒da ale mam nadziejŕ ┐e siŕ wszystko wykrystalizuje;)
Nezz Napisano 6 Listopad 2002 Napisano 6 Listopad 2002 hej w zbroi jest lekki problem..za bardzo ogranicza ruchy (czerwony) w na brazowo zaznaczylem miejsca gdzie dziwnie sie deformuje siatka..moznaby to wygladzic hmmm..wyrownac czekam na update ;P
Piernik Napisano 7 Listopad 2002 Autor Napisano 7 Listopad 2002 Lekki update Dziŕki Naz za podpowiedzi. Mam to dalej robiŠ, bo wiem ┐e nie jest to rewelacyjne, ale czy z tego mo┐e co jeszcze wyjŠ?
Nezz Napisano 7 Listopad 2002 Napisano 7 Listopad 2002 czlowieku ..pewnie ze moze tego cos wyjsc..po to jest bitwa zeby Cie ludie pociagneli za uszy ! hehe powiem Ci ze prezetuje sie lepiej. jakbys zamiescil obrazek siatki napewno latwiej yloby mi cos podpowiedziec 3maj sie
Piernik Napisano 9 Listopad 2002 Autor Napisano 9 Listopad 2002 Troszeczkŕ porobi│em:) Rŕce wymagaj▒ jeszcze lekkiej poprawy, ale i tak nie musz▒ byŠ tak dok│adnie, bo on bŕdzie ca│y w kostiumie, nie bŕdzie ani grama jego skˇry. Materia│, z ktˇrego jest ten kostuim \"zbudowany\" absorbuje ciep│o (┐eby nie by│ widoczny w podczerwieni:)) a tak┐e ma mo┐liwoŠ kamuflowania siŕ jak kameleon, co umo┐liwiaj▒ tysi▒ce Âwiat│owodˇw wetkanych w kostium:D Rurka, ktˇr▒ widzicie przy g│owie, umozliwia zgaszenie pragnienia w goro▒ce dni b▒d╝ pobranie tlenu w toni wodnej;)
Rekomendowane odpowiedzi