Malkav Napisano 3 Listopad 2007 Napisano 3 Listopad 2007 Oto mój mały debiucik, z niejaką dumą przedstawiam pierwszy ukończony model jaki wyszedł spod mojej ręki, czyli moją gitarkę :) Trochę się nad nią namęczyłem, conieco nauczyłem, generalnie z efektu jestem nawet zadowolony.
piksar Napisano 3 Listopad 2007 Napisano 3 Listopad 2007 model niedopracowany, render niestety ciemny i leży, i się śmieje, choć model dobry i szczegółowy, także popraw się, poćwicz i wracaj ------edit----- patrzę jeszcze raz że model nie jest zły tylko psuje to ten posępny czarny materiał
Malkav Napisano 3 Listopad 2007 Autor Napisano 3 Listopad 2007 Z materiałem i oświetleniem właśnie nia małą zgryzotę małem. Taka czerń matowa jest poprostu w oryginale, oświetlenie z kolei albo wychodzi ciemno albo przepala materiały. Myślę że kiedyś nad tym jeszcze popracuję przy okazji dobierając jakieś ciekawsze ujęcia, ale chwilowo muszę od tego trochę odpocząć ;)
Poke Napisano 4 Listopad 2007 Napisano 4 Listopad 2007 Nie jest źle , ale mogło by być lepiej... przede wszystkim materiał , jak już wcześniej zostało napisane , wszystko psuje . Każdy następny raz jest lepszy wiec nie poddawaj sie i pracuj dalej .
Rekomendowane odpowiedzi