Napisano 5 Listopad 200717 l Witam. Mam nadzieje ze juz nie bylo takiego tematu. Mam problem z vista. Mianowicie od jakiegos czasu srednio co kilka dni, ostatnio coraz czesciej nawet co 2 dni, nagle w pewnym momencie ekran zaczyna mi migotac.Dokladniej np wszystko znika pojawia sie czarny ekran zostaje tylko dolny pasek , po chwili jak rusze myszka pojawiaja sie ikony na ekranie pasek na dole znika i tak losowo , tak ze praktycznie nic nie moge zrobic.Nawet jak odczekam chwile jest dalej to samo.Dopiero jak zresetuje komputer wszystko powraca do normy. Moje sokole oko spostrzeglo ,iz dzieje sie tak chyba w 100% w momencie gdy ktos napisze mi wiadomosc na gg lub ktos zrobi sie dostepny. Nie wiem czy akurat to ma wplyw na to ze dzieje sie cos dziwnego z ekranem , tak sie tylko domyslam. Moze juz ktos mial ten problem i jakos sobie z nim poradzil lub poprostu ktos wie co moze sie dziac. Za pomoc dziekuje bardzo. Pozdrawiam.
Napisano 5 Listopad 200717 l gdy ktos napisze mi wiadomosc na gg lub ktos zrobi sie dostepny zmień komunikator :> btw. jaka karta graficzna? jeśli ati to masz prawdopodobnie ten problem http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=27116 szerzej opisany tu http://www.driverheaven.net/vista-radeon-display-drivers/133188-vista-7-3-display-driver-atikmdag-stopped-responding-error.html
Napisano 5 Listopad 200717 l Autor Hey. Dzieki Xeav. Karta to Geforce 8600 + najnowsze sterowniki wiec to chyba nie bedzie problem karty. Co do zmiany komunikatora to za bradzo przywiazalem sie do gg , nie poradzilbym sobie z innymi tego typu programami :). Jakies inne pomysly?? Pozdrawiam.
Napisano 6 Listopad 200717 l myślę że możesz spróbować zrobić to co xeav mówi Jest wiele komunikatorów obsługujących protokół GG, np. AQQ, tlen, HAPI i jeszcze kilka... Jest jeszcze Miranda do której różne protokoły dodaje się poprzez wtyczki, ale nie wiem czy ona obsłuży GG
Napisano 6 Listopad 200717 l Jest jeszcze Miranda do której różne protokoły dodaje się poprzez wtyczki, ale nie wiem czy ona obsłuży GG obsłuży. używam, polecam >
Napisano 6 Listopad 200717 l Autor aaaa nie odinstaluje mego kochanego gg:) korzystam z niego dobre kilka lat i jestemy jak kochajaca sie para:) Dobra koniec tych czulosci , dzieki za komentarze , jakby sie ktos dowiedzial jak rozwiazac ten problem i sie podzielil ta informacja tutaj bede wdzieczny :) POzdrawiam.
Napisano 30 Listopad 200717 l Miałem dokładnie to samo co ty :d he he. Też używałem gg i miałem podobne akcje z migotaniem monka na czarno wtedy go odświeżałem a jak dostawałem wiadomość na gg to robiło się to samo. Zaraz po tym padł mi cały interfejs a konkretnie RUNDLL 32. W ten oto prosty sposób moje dane i te sprawy poszły się kofać. Po prostu usuń gy gy. A jeżeli problem nie zniknie to systemik pa pa.