Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam.

Mam nadzieje ze juz nie bylo takiego tematu.

Mam problem z vista. Mianowicie od jakiegos czasu srednio co kilka dni, ostatnio coraz czesciej nawet co 2 dni, nagle w pewnym momencie ekran zaczyna mi migotac.Dokladniej np wszystko znika pojawia sie czarny ekran zostaje tylko dolny pasek , po chwili jak rusze myszka pojawiaja sie ikony na ekranie pasek na dole znika i tak losowo , tak ze praktycznie nic nie moge zrobic.Nawet jak odczekam chwile jest dalej to samo.Dopiero jak zresetuje komputer wszystko powraca do normy.

Moje sokole oko spostrzeglo ,iz dzieje sie tak chyba w 100% w momencie gdy ktos napisze mi wiadomosc na gg lub ktos zrobi sie dostepny.

Nie wiem czy akurat to ma wplyw na to ze dzieje sie cos dziwnego z ekranem , tak sie tylko domyslam.

Moze juz ktos mial ten problem i jakos sobie z nim poradzil lub poprostu ktos wie co moze sie dziac.

Za pomoc dziekuje bardzo.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 3,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  daymon napisał:
gdy ktos napisze mi wiadomosc na gg lub ktos zrobi sie dostepny

zmień komunikator :>

btw. jaka karta graficzna?

jeśli ati to masz prawdopodobnie ten problem http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=27116

szerzej opisany tu

http://www.driverheaven.net/vista-radeon-display-drivers/133188-vista-7-3-display-driver-atikmdag-stopped-responding-error.html

Napisano
  • Autor

Hey.

Dzieki Xeav.

Karta to Geforce 8600 + najnowsze sterowniki wiec to chyba nie bedzie problem karty.

Co do zmiany komunikatora to za bradzo przywiazalem sie do gg , nie poradzilbym sobie z innymi tego typu programami :).

Jakies inne pomysly??

Pozdrawiam.

Napisano

myślę że możesz spróbować zrobić to co xeav mówi

Jest wiele komunikatorów obsługujących protokół GG, np. AQQ, tlen, HAPI i jeszcze kilka... Jest jeszcze Miranda do której różne protokoły dodaje się poprzez wtyczki, ale nie wiem czy ona obsłuży GG

Napisano
  kamil.ochel napisał:
Jest jeszcze Miranda do której różne protokoły dodaje się poprzez wtyczki, ale nie wiem czy ona obsłuży GG

obsłuży. używam, polecam >

Napisano
  • Autor

aaaa nie odinstaluje mego kochanego gg:) korzystam z niego dobre kilka lat i jestemy jak kochajaca sie para:)

Dobra koniec tych czulosci , dzieki za komentarze , jakby sie ktos dowiedzial jak rozwiazac ten problem i sie podzielil ta informacja tutaj bede wdzieczny :)

POzdrawiam.

Napisano

Miałem dokładnie to samo co ty :d he he. Też używałem gg i miałem podobne akcje z migotaniem monka na czarno wtedy go odświeżałem a jak dostawałem wiadomość na gg to robiło się to samo.

Zaraz po tym padł mi cały interfejs a konkretnie RUNDLL 32.

W ten oto prosty sposób moje dane i te sprawy poszły się kofać.

Po prostu usuń gy gy. A jeżeli problem nie zniknie to systemik pa pa.