Gość alpha4m Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 Od niedawna robie wizualizacje w 3d maxie i chętnie wysłucham uwag na temat mojej pracy. Ale delikatnie! żeby nie bolało ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość agawisnia Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 Za malo swiatla wpada przez okno do pokoju wypoczynkowego. Za ciemno do okna. Lazienka od okna ok, ale co sie dzieje pod parapetem? Czarna dziura... Tekstury za to fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liber Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 Klimatycznie na pierwszym renderze:) Tak jak napisal agawisnia widok za oknem nie zgrywa sie z wnetrzem. Od prawej strony wyszlo to tak jakby stal tam kominek (chodzi mi o cieple czerwone swiatlo), jednak cienie od tego ogniska nie odchodza, jesli takowe istnieje. Co do drugiego rendera to nie podoba mi sie kadr. Wiecej nie jestem wstanie "wylukac" bo rozdzialka mala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avant.garde Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 Dziwnie wygląda narożna poduszka/oparcie - jakbyś skopiował i obrócił, a oparcia na siebie naszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 dokladnie , jeszcze nie widzialem na zywo takiej poduszki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alpha4m Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 No widze że nic nie uszło waszej uwadze:) no faktycznie za mało światła na 1 renderze być może lepiej by to wyglądało gdybym wrzuciła słoneczne światło a nie tylko odbite. Parapet faktycznie zaginął w akcji ... ups. kadr kiebski bo łazienka mała a co do poduszki to dało by sie taką zrobić tylko tutaj wygląda tak nienaturalnie bo coś nie tak ze światłem sie na niej dzieje ... albo trzeba by było wprowadzić jakiś łącznik np. szwy ogólnie to dzięki wszystkim za wyłapanie rzeczy na które ja nie zwróciłam uwagi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi