porucznik Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 Kiedys dawno dawno temu w newsach na stronie byl podany link do programiku generujacego pnacze na obiekcie ktore, importowalo sie do ow programu i exportowalo z niego w formacie *.obj o ile dobrze pamietam. Nie chodzi tu o generowanie dowolej zieleniny, tylko wlasnie tamtej, oplatajacej dany przedmiot :) Jak ktos ma dobra pamiec i wie jak to sie nazywalo, poprodze o przypomnienie :D jako podpowiedz jeszcze :D - byla to darmowa aplikacja, dosc mala.
Gość Cornelius Scipio Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 Proszę :) http://graphics.uni-konstanz.de/~luft/ivy_generator/
Mruczek Napisano 14 Grudzień 2007 Napisano 14 Grudzień 2007 Nie bede rozpoczynal nowego watku bo mam pytanie odnosnie Ivy generatora. Czy ktos pracowal na nim na Windowsie XP 64 bit? Poniewaz po eksporcie z Ivy do 3dsmaxa 2008, max przy probie importu obiektu wiesza sie. To troszke dziwne zachowanie poniewaz konfiguracje mam w miare dobra (Core 2 Quad, 4Gb Ramu). Tzn male w miare proste pnacza sie importuja. Prosze o pomoc
siwy Napisano 14 Grudzień 2007 Napisano 14 Grudzień 2007 u mnie w maxie 9 64 bit pod xp 64 chodzi dobrze
Rekomendowane odpowiedzi