nitrograd Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 Witam! Często muszę przenosić pliki max z domu do biura.Czu jest jakiś tajemny sposób aby jednym kliknięciem zapisać całą scenę wraz z texturami do jednego katalogu albo jakiegos pliku transferrowego?.Taka funkcja ejst w autocadzie i zwie się etransmit. Osobiście textury trzymam w pogrupowanych bibliotekach na dysku i z kazdym razem nie chcę mi się zgrywać ich do katalogu gdzie jest aktualny plik.Jak to robicie? POzdrawiam i dzieki za pomoc.
nitrograd Napisano 13 Listopad 2007 Autor Napisano 13 Listopad 2007 dzieki wielkie! To prawie takie samo odkrycie dla mnie jak video post po roku wstawania co dwie godziny w nocy w celu zapuszczenia nowego renderu:)
carlosss Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 lol to da się tak? :P :D można parę scen wyrenderować na raz z różnych scen czy tylko z tej sceny co akurat mamy otworzoną?
siwy Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 da się też innymi sposobami. Do renderingu po kolei z róznych scen jest backburner. Do zmieniania kamer wystarczy batch render w zakładce rendering.
Rekomendowane odpowiedzi