mialczyk Napisano 22 Listopad 2007 Napisano 22 Listopad 2007 Witam wszystkich. Forum przeglądam już od jakiegoś czasu jednak niedawno postanowiłem założyć konto. Oto jedna z moich pierwszych udanych prac. Nadal WiP dlatego proszę was o jakąś korektę. Nie wiem co z tłem, jak to zaaranżować.
undercover Napisano 23 Listopad 2007 Napisano 23 Listopad 2007 No więc po pierwsze ja bym tu widziała zupełnie inne światło. głównie z tyłu i delikatne z przodu padajace od dolu - tak, żeby nadać klimat...złowieszczości. No i pusto tak jakoś na dole - może rączki wystawione spod płaszcza z długimi kościstymi palcami sugerujące chciwość. Gdy dasz światło z tyłu problem tła się rozwiąże a "gwoździem programu" może być gra świateł . Bo jak narazie jest tu praktycznie sama głowa i dwie płaszczyzny. Ale mimo wszystko fajnie już wchodzisz w szczegóły (oko, żyłki) i mógłbyś to pociągnąć dalej dodając np resztki włosów a czaszce. Jeśli skombinowałoby się to z tylnim światłem takie właśnie włoski mogłyby naprawde dać fajny efekt
mialczyk Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Napisano 26 Styczeń 2008 Kolejna praca, po długiej przerwie. Tym razem skończony speed.
mialczyk Napisano 27 Styczeń 2008 Autor Napisano 27 Styczeń 2008 Sorry, że post pod postem ale to nie moja wina, że nikt nie komentuje. Koniec ferii a ja się w końcu rozrysowałem. :D To kolejny WIP. Na razie oprócz rąk nie mam wielu trudności ale co dwie głowy... Dajcie znać czy nie dostrzegacie poważniejszych błędów anatomicznych.
Rekomendowane odpowiedzi