zaqzax Napisano 29 Grudzień 2003 Napisano 29 Grudzień 2003 próbuje zrobić swoje okno z pokoju takie: i próbowałem większości sposobów (chamfer, zagęszczanie siatki obok itp...) i dupa... wygląda to tak: kompletnie niemam pomysłu bo zawsze wychodzi poszarpana siatka po rogach, jestem zielony :-((((((
zaqzax Napisano 29 Grudzień 2003 Autor Napisano 29 Grudzień 2003 teraz spróbowałem extrude ale i tak musiałem ucieśnić siatkę i trudno mi zapanować nad dziesiątkami vertexów
Kamilo Napisano 29 Grudzień 2003 Napisano 29 Grudzień 2003 Ja bym to zrobił tak: 1. Wymodelować ramę okna. 2. Zrobić 2 szyby i wstawić je do ramy. 3. Wymodelowąc żaluzje i wstawić je pomiędzy te 2 szyby. 4. Wymodelowc reszte bajerów które upiększają okno :d Nie wiem czy to coś pomoże ale możesz sprubować. :D:D
Luchu Napisano 29 Grudzień 2003 Napisano 29 Grudzień 2003 a czym to \"uciesniasz\" siatke??? bo mi to wygloda na meshsmooth\'a :)
zaqzax Napisano 29 Grudzień 2003 Autor Napisano 29 Grudzień 2003 Robiłem CUT i dodawałem linie tak robie to bez mesh smootha niewiem jak zacieśniać linie a także jak je potem kontrolować.
Rekomendowane odpowiedzi