Bobby_digital Napisano 30 Grudzień 2003 Napisano 30 Grudzień 2003 jak sie kasuje animacje z paska animacji?
dr Ug Napisano 30 Grudzień 2003 Napisano 30 Grudzień 2003 A moze bylbys łaskaw przedstawic wiecej szczegolow? Skad mam wiedziec co jest animowane? Moze nie skasowales wszystkich klatek kluczowych? Pamietaj: jeden obraz wart tysiaca slow;)
Bobby_digital Napisano 30 Grudzień 2003 Autor Napisano 30 Grudzień 2003 racja.. nowięc... obracane są BONES w tych klatkach. NAciskam na ten pasek animacji prawym przyciskiem myszy i tam jest \"delete key\" oraz \"delete selected keys\" ale nieaktywne (na szaro)
dr Ug Napisano 30 Grudzień 2003 Napisano 30 Grudzień 2003 Cos robisz zle, bo bez klatek kluczowych nie ma animacji (generalizujac). Wejdz do track view i sprawdz, czy gdzies nie ma \"kluczykow\". Czy animuja sie kosci, dla ktorych usunales klatki kluczowe?
Bobby_digital Napisano 30 Grudzień 2003 Autor Napisano 30 Grudzień 2003 no zapewne cośźle robie:) nie wiem nie widze zadnych \"kluczyków\" na tym track view a glowa sie dalej obraca..
Max Schreck Napisano 30 Grudzień 2003 Napisano 30 Grudzień 2003 Wybierz wszystkie animowane elementy, potem wybierz klucze i je usuń.
Bobby_digital Napisano 30 Grudzień 2003 Autor Napisano 30 Grudzień 2003 jest znalzłem \"modify child keys\" w settings w track viev trzea bylo dac :) ufff dzieki za pomoc hehe
dr Ug Napisano 30 Grudzień 2003 Napisano 30 Grudzień 2003 To tylko dowodzi, ze nie skasowales wszystkich :P
Bobby_digital Napisano 30 Grudzień 2003 Autor Napisano 30 Grudzień 2003 skasowałem wszystkie ktore byly w zasięgu mojego wzroku :) naszczescie wszystko sie dobze skonczylo
Rekomendowane odpowiedzi