Napisano 30 Grudzień 200321 l A moze bylbys łaskaw przedstawic wiecej szczegolow? Skad mam wiedziec co jest animowane? Moze nie skasowales wszystkich klatek kluczowych? Pamietaj: jeden obraz wart tysiaca slow;)
Napisano 30 Grudzień 200321 l Autor racja.. nowięc... obracane są BONES w tych klatkach. NAciskam na ten pasek animacji prawym przyciskiem myszy i tam jest \"delete key\" oraz \"delete selected keys\" ale nieaktywne (na szaro)
Napisano 30 Grudzień 200321 l Cos robisz zle, bo bez klatek kluczowych nie ma animacji (generalizujac). Wejdz do track view i sprawdz, czy gdzies nie ma \"kluczykow\". Czy animuja sie kosci, dla ktorych usunales klatki kluczowe?
Napisano 30 Grudzień 200321 l Autor no zapewne cośźle robie:) nie wiem nie widze zadnych \"kluczyków\" na tym track view a glowa sie dalej obraca..
Napisano 30 Grudzień 200321 l Autor jest znalzłem \"modify child keys\" w settings w track viev trzea bylo dac :) ufff dzieki za pomoc hehe
Napisano 30 Grudzień 200321 l Autor skasowałem wszystkie ktore byly w zasięgu mojego wzroku :) naszczescie wszystko sie dobze skonczylo