Skocz do zawartości

[współpraca]mod do Obliviona[grafik - różne dziedziny]

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Luke_Flamesword
Napisano (edytowane)

Witam

Od ponad roku tworzę totalną konwersję do gry TESIV:Oblivion. Jakiś czas temu postanowiłem przestać działać w pojedynkę, więc stworzyłem zespół. Bardzo potrzebny jest mi grafik - przede wszystkim do tworzenia wszelkiego rodzaju tekstur oraz innych rzeczy takich jak np. stworzenie logo zespołu. Pracy dla grafika nie będzie aż tak dużo jak w innych projektach tego typu, gdyż postanowiłem za bardzo nie szaleć z dodatkowymi zasobami.

O projekcie można poczytać na forum Clockwork City, gdzie są prowadzone prace nad modem - link Zgłaszać się można na forum CC.

Na zachętę, aby pokazać, że nie jest to kolejny n00bowski projekt, który upadnie po miesiącu zapraszam do obejrzenia screenów i filmiku reklamowego:

Screeny

Filmik

Edytowane przez Luke_Flamesword
  • Odpowiedzi 2
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano
Na zachętę, aby pokazać, że nie jest to kolejny n00bowski projekt, który upadnie po miesiącu zapraszam do obejrzenia screenów i filmiku reklamowego:

Screeny

Filmik

There is no content in this album.

You may also select one of the subalbums above to browse for more content from this user.

Gość Luke_Flamesword
Napisano

Musisz wybrać jeden z subalbumów - po lewej są kategorie... Zresztą pisze to przecież w tekście, który zacytowałeś.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności