Gość Luke_Flamesword Napisano 1 Grudzień 2007 Napisano 1 Grudzień 2007 (edytowane) Witam Od ponad roku tworzę totalną konwersję do gry TESIV:Oblivion. Jakiś czas temu postanowiłem przestać działać w pojedynkę, więc stworzyłem zespół. Bardzo potrzebny jest mi grafik - przede wszystkim do tworzenia wszelkiego rodzaju tekstur oraz innych rzeczy takich jak np. stworzenie logo zespołu. Pracy dla grafika nie będzie aż tak dużo jak w innych projektach tego typu, gdyż postanowiłem za bardzo nie szaleć z dodatkowymi zasobami. O projekcie można poczytać na forum Clockwork City, gdzie są prowadzone prace nad modem - link Zgłaszać się można na forum CC. Na zachętę, aby pokazać, że nie jest to kolejny n00bowski projekt, który upadnie po miesiącu zapraszam do obejrzenia screenów i filmiku reklamowego: Screeny Filmik Edytowane 21 Lipiec 2010 przez Luke_Flamesword
piksar Napisano 1 Grudzień 2007 Napisano 1 Grudzień 2007 Na zachętę, aby pokazać, że nie jest to kolejny n00bowski projekt, który upadnie po miesiącu zapraszam do obejrzenia screenów i filmiku reklamowego: Screeny Filmik There is no content in this album. You may also select one of the subalbums above to browse for more content from this user.
Gość Luke_Flamesword Napisano 1 Grudzień 2007 Napisano 1 Grudzień 2007 Musisz wybrać jeden z subalbumów - po lewej są kategorie... Zresztą pisze to przecież w tekście, który zacytowałeś.
Rekomendowane odpowiedzi