atheg Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 Witam. Jestem nowym członkiem forum. Będę bardzo wdzięczny za wszelkie komentarze, miażdżącą krytykę i merytoryczne uwagi ilustracji, za pomocą której chciałem się przedstawić. Technika jest łączona. Ołówkowy podrys. Skan. A dalej Pshop i tablet. Pozdrawiam.
ortheza Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 za slabo widoczny ten rycerz pozatym nie zapomnij o szczegolalch i dodatkowym rzucie (regulamin) :]
atheg Napisano 5 Grudzień 2007 Autor Napisano 5 Grudzień 2007 No właśnie co do regulaminu. Bo wybacz ale jestem lajkonikiem na razie. Co oznacza dodatkowy rzut? Wim, ze pytanie w swojej naturze może durne jest ale ja przyznam sie nie do końca rozumiem. Z góry przepraszam za upierdliwość. A co do widoczności to chodzi Ci o to, że się za słabo z tła wyodrębnia?
ortheza Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 inny rzut - z innego punktu widzenia. jak masz rycerze z przodu to narysj go tez z tylu lub z boku nie akcentuj tez tak tla, tlo jest malo wazne w tym zadaniu. w CC musisz skupic sie na obiekcie a nie calej scenie. bo tematem jest wlasnie postac.
Rekomendowane odpowiedzi