Marx Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 Witam was, Wymyslilem sobie lazienke z umywalka w zaglebieniu po luku i taka tez sciana. Moze potraficie powiedziec mi czy odplyw od umywalki do pionu kanalizacyjnego hydraulik bez problemu zrobi po takiej scianie. Wszystko pokazuje na zalaczonym obrazku. pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 jesli da sie zapewnic spadek odpływu min 1cm na każdy metr długości to tylko fantazja hydraulika i cena jest problemem, robiłem podobny odpływ, rury fi50 giąłem osobiście lekoo palnikiem gazowym na propan i wyginałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winkiel Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 Ja widziałem jeszcze inną metodę. Gazetka do środka, podpalamy i wyginamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marx Napisano 13 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2007 Dzięki za odpowiedzi. Najważniejsze to, że chłopaki poradzą sobie z wygięciem odpływu. A co do spadku to spokojnie będzie zapewniony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rly Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 Mozna etażowac w warstwach stropu.Po co wiec giac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomy_3d Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Są dostępne elastyczne rury odpływowe, odcinki ok 50cm. Nie są drogie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 tak, tylko kazde polaczenie elementu wzmaza ryzyko zapchania rury z tego co pamietam, im wiecej elementow tym gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marx Napisano 11 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2008 Dziękuję za odpowiedzi. Odpływ już wykonany. Zwykłe rury PCV wygięte na ciepło. Całkiem nieźle wyszło i nie ma jakichś wielkich zawężeń. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi