Napisano 11 Grudzień 200717 l Witam was, Wymyslilem sobie lazienke z umywalka w zaglebieniu po luku i taka tez sciana. Moze potraficie powiedziec mi czy odplyw od umywalki do pionu kanalizacyjnego hydraulik bez problemu zrobi po takiej scianie. Wszystko pokazuje na zalaczonym obrazku. pozdrawiam,
Napisano 11 Grudzień 200717 l jesli da sie zapewnic spadek odpływu min 1cm na każdy metr długości to tylko fantazja hydraulika i cena jest problemem, robiłem podobny odpływ, rury fi50 giąłem osobiście lekoo palnikiem gazowym na propan i wyginałem
Napisano 11 Grudzień 200717 l Ja widziałem jeszcze inną metodę. Gazetka do środka, podpalamy i wyginamy :)
Napisano 13 Grudzień 200717 l Autor Dzięki za odpowiedzi. Najważniejsze to, że chłopaki poradzą sobie z wygięciem odpływu. A co do spadku to spokojnie będzie zapewniony :)
Napisano 8 Styczeń 200817 l tak, tylko kazde polaczenie elementu wzmaza ryzyko zapchania rury z tego co pamietam, im wiecej elementow tym gorzej
Napisano 11 Styczeń 200817 l Autor Dziękuję za odpowiedzi. Odpływ już wykonany. Zwykłe rury PCV wygięte na ciepło. Całkiem nieźle wyszło i nie ma jakichś wielkich zawężeń. Pozdrawiam,