Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

To mój pierwszy post na max3d więc od razu chciałbym się z wszystkimi pzrywitać :)

I na dzień dobry takie coś nad czym sobie ostatnio dłubię. Do tej pory 1,5 godziny pracy. Komentarze? Sugestie? Destruktywna krytyka?

Burning_City_among_the_Sands_by_N_Y.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 927
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hm, nieswiadomie podzieliles obraz na dwie takie same połówki, zwróć uwagę ze prawa i lewa część wlasciwie różnią sie tylko postacią....to samo tyczy sie koloru, jest płaski i monotonny :/ ale walcz z tym dalej bo da sie z tego duzo wyciągnąć (nie napiszę ci co, bo nie o to w tym chodzi ;) tyle destruktywnej krytyki z mojej strony. Pozdrawiam & witam na forum

Napisano

Ej gites :D ładnie pracujesz tym swiatłem , dla mnie góry wybijaja sie troche za bardzo w przód i rozwala kompozycje troche

Napisano

Zalecam dokładne przyjżenie się referkom jakichs zdjęć z górami albo cuś. Widać że robione z wyobraźni. Zanim zaczniesz pracować nad swoimi "tworami" - oczywiście nie mówie, że jest to coś złego bo warto czasem poćwiczyć wyobraźnię i myślenie - ale głównie to z natury i jeszcze raz z natury dużo dużo rysować malować obserwowac!powodzenia :D