Skocz do zawartości

Małe prace dla grafika 3D

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie,

Ostatnimi czasy bawię się w produkcję małych gier reklamowych - jak do tej pory wszystkie produkcje wykonywałem dla klientów w 2D, ale powoli myślę nad przejściem na grafikę renderowaną. Potrzebuję od czasu do czasu zdolnych osób mogących za atrakcyjną cenę wyprodukować (i zanimować) mi kilka obiektów 3D. Jako że sam jestem w trójwymiarze okrutnie słaby, zazwyczaj produktem końcowym byłyby już zrenderowane do 2D obrazki klatek animacji (w miarę możliwości do PNG-ów z przeźroczystym tłem, ale w sumie wszystko ujdzie).

Chodzi głównie o kreskówkowe postacie, niekoniecznie więc muszą to być rzeczy jakoś maksymalnie napakowane detalami - raczej prostsze obiekty, średnio uszczegółowione, bez wielkiej ilości polysów. Nie są to więc rzeczy trudne - dla dobrego grafika chwilka roboty. W sam raz gdy akurat nie masz co robić, zapłacę Ci za chwilkę ćwiczeń.

Zależy mi bardzo na cenie - ponieważ to na razie małe gierki, cena jest dla mnie ważnym kryterium. Plusem jest to, że płacę od razu, nie ściemniam, staram się żeby współpraca przebiegała dobrze, bo może z tego wyjść rzecz na dłuższy czas. :) Jak wspomniałem - na razie to rzeczy mniejsze, więc po podsumowaniu moich kosztów i czasu pracy nie mogę zapłacić niebotycznych sum, ale sądzę że spokojnie się jakoś dogadamy. :)

Dodatkowo prócz kasy mogę zaproponować też dodatkowe benefity, zamiast zapłaty np. stworzenie stronki www, pomoc przy pozycjonowaniu, przy grafice 2D, tego typu rzeczy. A w przyszłości może pojawią się też większe projekty.

Poszukuję osób znających się na 3DS maxie (w sumie inne programy 3D też mogą być, ale z 3DSmaxem styczność przynajmniej jakąś miałem - wyszło kiepsko, ale styczność była ;P), tego typu rzeczy. Jeśli masz chwilę wolnego - napisz. Najlepiej jak najszybciej, bo akuratnie mam kilka rzeczy do zrobienia.

Pozdrawiam!

Muddog

Pisz na maila: [email protected]

Gdzieś w tytule lub treści wspomnij, że chodzi o grafika 3D, dodaj może jakiś link do portfolio lub przykładowe screenshoty i Twoje propozycje cen.

• Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.