Gość User190 Napisano 6 Styczeń 2008 Napisano 6 Styczeń 2008 Już od dobrego miesiąca można pobrać wideoklip i piosenkę, przygotowaną przez krakowskiego (bocheńskiego) artystę Normana Leto (Łukasza Banacha). http://www.normanleto.com/ Polecam - warto obejrzeć, bo to naprawdę świeże spojrzenie na grafikę 3d.
Gość User190 Napisano 9 Styczeń 2008 Napisano 9 Styczeń 2008 Czy ja wiem - jak dla mnie bardzo ciekawy klip... zresztą znam kilka innych pomysłów tego autora i podoba mi się jego niecodzienne podejście do 3d - zupełnie nie daje się ograniczyć konwencjami.
Master Kiełbaster Napisano 9 Styczeń 2008 Napisano 9 Styczeń 2008 to pokaż te inne :) te ludzie z tego teledysku to skany 3d? mają dosyć dziwną siateczkę i fotomodelka ma dziurę z tyłu głowy załataną na płasko.
biszkopte Napisano 9 Styczeń 2008 Napisano 9 Styczeń 2008 nice...fest fajne...:D!!! M@tijak masz cos wiecej to wrzucaj:D:D
Gość User190 Napisano 13 Styczeń 2008 Napisano 13 Styczeń 2008 Master> właśnie o tym piszę.. one nie są poprawne, bo nie mają być :) biszkopte> niestety nie mam nic na dysku - po formacie wszystko przepadło
Rekomendowane odpowiedzi