allied Napisano 7 Styczeń 2004 Napisano 7 Styczeń 2004 Mam taki problem: chce na gotowym pliku avi dodac blurowanie ktore bedzie widoczne przy gwaltownych ruchach obrazu (przerabiam film z cs i dlatego nie moge tego zrobic po prostu w Max\'ie :)). Nie wiem jaki rodzaj bluru za to odopwiada. Hes nie wiem czy w oole taki jest ale widzialem w pewnym filmiku takie cos.
pawel Napisano 7 Styczeń 2004 Napisano 7 Styczeń 2004 nooo to.. w 5.1 masz tylko gałsowki blur a tam blur na pion i poziom.ale w 6 masz juz directional blur i tam mozesz dawac blur pod okreslonym katem. to moze dodaj w photoshopie blura na poszczegolne czesci akcji.
Kris_R Napisano 10 Styczeń 2004 Napisano 10 Styczeń 2004 Sprawa chyba nie jest prosta. Jeśli masz gotowy plik avi i żadnych danych poza tym, to automatycznie blura chyba nic Ci nie wstawi... :/ a przynajmniej mi nic nie przychodzi do głowy. Jest wprawdzie re-timer który jest w stanie wstawic międzyfazy i półobrazy ale musiałbyś i tak ręcznie je porozmywać... pozdro
Rekomendowane odpowiedzi