Xardas 666 Napisano 13 Styczeń 2008 Napisano 13 Styczeń 2008 może się wam spodoba w tytule jest Wyspa lecz na animacji nie widać przejścia między ziemią a wodą pracuje nad tym http://pl.youtube.com/watch?v=CKl4qSq5Ph8
JmTm00 Napisano 13 Styczeń 2008 Napisano 13 Styczeń 2008 połączenia ziemi z wodąpowiadasz? ja nie widziałem ani kropelki :) Pomijając estetyczne doznania...coś Ci sie do kamerki przykleiło ;) to miał być ala fpp-ek czy jak? Czasami wogóle jest nieczytelne, no ale...ucz sie ucz kto wie.
Master Kiełbaster Napisano 13 Styczeń 2008 Napisano 13 Styczeń 2008 grę rpg na tym forum kiedyś robili. wyglądała podobnie :P
kamil.ochel Napisano 13 Styczeń 2008 Napisano 13 Styczeń 2008 no bez rewelacji. fatkycznie nie ma kropelki wody. ruchy kamery zepsute, ze światłem i teksturami coś się dzieje, ten miecz czy co to ma być też porażka. baardzo dużo do poprawy. btw czemu na swoim kanale masz dwie takie same animacje (no może czymś tam się różnią) :) 58 sekunda animacji "wprowadzenie" najlepiej oddaje stan prac nad animką ;)
Jozeph Napisano 15 Styczeń 2008 Napisano 15 Styczeń 2008 troszke nie estetycznie ale mi sie i tak podoba :) lubie animacje i od niedawna je robie ale o czyms takim moge narazie pomazyc :P
Xardas 666 Napisano 20 Styczeń 2008 Autor Napisano 20 Styczeń 2008 wiem pracuje nad wodą ale mój programik jest kiepski i nie wiem kiedy będzie lepszy
mort Napisano 20 Styczeń 2008 Napisano 20 Styczeń 2008 dawno temu robiłem coś takiego z kumplem w staaarym truespace ;P hardcore ;]
szeyker89 Napisano 21 Styczeń 2008 Napisano 21 Styczeń 2008 wiem pracuje nad wodą ale mój programik jest kiepski i nie wiem kiedy będzie lepszy Załatw sobie lepsze np 3ds max. Chłopaki! Co do wody to on mówi że przecież zrobi a wy od razu na niego naskakujecie. Trochę ci to źle wyszło. Zbyt gęsto te drzewa i wszystko się miesza. Postacie (dwie chyba) też nie są zbyt piękne. No a na początku animacji pokazywałeś niezagospodarowany teren- POCO!? Moim skromnym zdaniem to błąd. Było trzeba od razu puścić anime z drzew czy jakoś tak. Popraw
Rekomendowane odpowiedzi