kabraone Napisano 17 Styczeń 2008 Napisano 17 Styczeń 2008 Witam serdecznie, przygotowuję dynamiczną mapę Polskie we flashu. Ma to wyglądać tak że administrator ma możliwość dodawania i usuwania punktów na niej, do każdego punktu ma być przypisany link do jakiejś tam strony. Problem jest taki że nie wiem jak się za to zabrać...nie mam pomysłu jak to zrobić. Szukam rozwiązania już drugi dzień i nic nie mogę znaleźć. Może ktoś wie jak coś takiego stworzyć. Może ktoś coś takiego wykonywał. Pozdrowienia
Knysha Napisano 17 Styczeń 2008 Napisano 17 Styczeń 2008 Panel administracyjny w PHP oraz MySQL - dodawanie danych {wspolrzedne - x i y, nazwa punktu itp). Plik .swf z AS'em oraz XML Connectorami - odpowiednie polaczenie z plikami zewnetrznymi. Zewnetrzne pliki XML.
thorgal Napisano 24 Styczeń 2008 Napisano 24 Styczeń 2008 mozesz tez zapisywac dane do xml'a wszystko zalezy od tego co jest dla ciebie wygodniejsze
Gość pietka_s Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 Witam, kiedyś zrobiłem coś takiego na pracę inżynierską, czyli mapa we flash'u panel napisany w php i baza mySql Powiedź co dokładnie Cię interesuje to może będę wstanie Ci pomóc. pzdr
Rekomendowane odpowiedzi