Gość Rotki Napisano 22 Styczeń 2008 Napisano 22 Styczeń 2008 Czy książka "3ds max 8 biblia" jest dobra dla początkujących ?
szeyker89 Napisano 22 Styczeń 2008 Napisano 22 Styczeń 2008 Z tego co słyszałem to są tam same podstawy. No ale tania to ona nie jest
3grosze Napisano 22 Styczeń 2008 Napisano 22 Styczeń 2008 Czy opcja "szukaj" jest dobra dla początkujących ?
kannu Napisano 22 Styczeń 2008 Napisano 22 Styczeń 2008 serwus :) mysle ze warto . A odnosnie ceny ksiązki , to wystarczy to porównać do kasy, którą trzeba zapłacić za leksje z 3D ( wiadomo , ze to jest najczesciej okolica 80-100 / godzine). A do takich ksiazek wraca sie latami. I do autobusu mozna ja zabrac. Sam mam net itp, a lubie sobie przed snem poprzegladać drukowaną dokumentacje :). Dziwne , że prawników nikt nie odsyła , żeby byli samoukami i sie znetu uczyli :D. Inna prawda jest taka, , ze gdy ja zaczynałem to nie miałem netu , ksiązek ani nic. pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Wafer Napisano 13 Luty 2008 Napisano 13 Luty 2008 Siemka, sam jestem początkującym i posiadam Biblią... ksiązka bardz odobra wydaje mi sie dla każdego, można ją nazwać spolszczonym manualem :D Opisana każda opcja... jeśli jestes super początkujący to kup sobie 3ds ćwiczenia praktyczne, tania i super wprowadza w świat max'a ;)
kamil.ochel Napisano 14 Luty 2008 Napisano 14 Luty 2008 wg. mnie bardzo dobra dla począkujących. posiada dobrze skonstruowany skorowidz który naprawdę ułatwia poruszanie sie po tej 1400 stronicowej cegle :) to fakt jest ciezka, ale mysle ze warto :)
Rekomendowane odpowiedzi