Napisano 22 Styczeń 200817 l Z tego co słyszałem to są tam same podstawy. No ale tania to ona nie jest
Napisano 22 Styczeń 200817 l serwus :) mysle ze warto . A odnosnie ceny ksiązki , to wystarczy to porównać do kasy, którą trzeba zapłacić za leksje z 3D ( wiadomo , ze to jest najczesciej okolica 80-100 / godzine). A do takich ksiazek wraca sie latami. I do autobusu mozna ja zabrac. Sam mam net itp, a lubie sobie przed snem poprzegladać drukowaną dokumentacje :). Dziwne , że prawników nikt nie odsyła , żeby byli samoukami i sie znetu uczyli :D. Inna prawda jest taka, , ze gdy ja zaczynałem to nie miałem netu , ksiązek ani nic. pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 13 Luty 200817 l Siemka, sam jestem początkującym i posiadam Biblią... ksiązka bardz odobra wydaje mi sie dla każdego, można ją nazwać spolszczonym manualem :D Opisana każda opcja... jeśli jestes super początkujący to kup sobie 3ds ćwiczenia praktyczne, tania i super wprowadza w świat max'a ;)
Napisano 14 Luty 200817 l wg. mnie bardzo dobra dla począkujących. posiada dobrze skonstruowany skorowidz który naprawdę ułatwia poruszanie sie po tej 1400 stronicowej cegle :) to fakt jest ciezka, ale mysle ze warto :)