Napisano 23 Styczeń 200817 l MR Panoramic Lens Library -do renderowania Animation Bank 0.8.0 - animacja Meshfoot The Poser To Max Remedey v1.2.0 -też coś z animacją SuperGrass 0.6.5 -chyba wiadomo Chodzi mi o informacje dotyczące tych pluginów. Jeśli ich ktoś używa niech napisze co wie o nich: funkcje itp.
Napisano 23 Styczeń 200817 l google nie działa ? nie wiedziales? od wczoraj trzeba sie pierw wlamac na ich server, dopiero wtedy mozesz uzyc wyszukiwania.
Napisano 23 Styczeń 200817 l Autor A od czego jest te forum bo chyba od tego żeby udzielać informacji a nie tylko Google i Google. No cóż. Miałem nadzieję że uzyskam informacje ale widzę że nie.
Napisano 23 Styczeń 200817 l Hehe prześmiewcy. Kolega sie nie obraża za te sarkazmy. Piksar na rację. Jestem pewien,że każdy z tych plugów na na dedykowaną mu stronę i tam znajdziesz to czego szukasz,a nawet więcej:)
Napisano 23 Styczeń 200817 l A od czego jest te forum bo chyba od tego żeby udzielać informacji a nie tylko Google i Google. No cóż. Miałem nadzieję że uzyskam informacje ale widzę że nie. Sluchaj, to jest tak: Dlaczego ktos ma brac to co napisales, wklejac do googli, wyszukiwac informacje, i wklejac tutaj, skoro sam mozesz to zrobic. Naprawde, google nie bolą. Zwlaszcza ze wiesz dokladnie czego szukasz i wystarczy wrzucic to do wyszukiwarki.