_Arti_ Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 No i mam problem, próbowałem każdego shadera wrzuconego w render w lens. Próbowałem Glare, ale nie ma go na liście wyboru ( odblokowany jest, widocznie nie nadaje się do lans effect ) Nie mam żadnych pomsyłów, gdy renderuje pojawia się tekst: http://img520.imageshack.us/img520/9773/beztytuuhn4.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymus Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 Ten sam problem mam ;] ale ja tam to ignoruje... glow i tak sie pojawia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 błagam! to jest "lens" (jak leser) a nie lans (jak lansik) i ja bym sie tym errorem nie przejmował :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 26 Marzec 2008 Autor Share Napisano 26 Marzec 2008 Ale zapłon ludzie! xD Mimo wszystko dzięki ,do dziś była to dla mnie zagadka, te l(a)ens effects Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi