JacekD Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 Witam Chciałem zapytać jak podoba się ten layout strona nie dokonczona 2 działy częściowo wypełnione. http://www.combat-modele.ovh.org/port/index.htm Jest to prosty html, layout zainspirowany moim życiem prywatnym. Aktualnie jestem freelancerem projektuje modele kartonowe. Nie wiem czy wrzucać do portfolio moje prace z Rhinoceros. Pozdrawiam JacekD
Knysha Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 Słabiutko. Poza tym zapoznaj sie z regulaminem forum.
kamil.ochel Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 jak dla mnie jest on nie spójny kolorystycznie, brzydkie śrubki, nie rozumiem co się dzieje po kliknięciu "textures" czy jakiegokolwiek innego działu. Niby obrazki pojawiają ale przez to tło są nieczytelne. Przydały by się też jakieś opisy. Generalnie jest tak jak napisał Knysha
Plastique Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 No nie, fatalnie niestety. Zarówno kod z front page'a jak i wizualnie. Błędów jest na tyle dużo że punktowanie ich mija się z celem. Zastanów się nad powierzeniem zrobienia strony komuś kto zajmuje się tym na co dzień, chyba że to co zrobiłeś satysfakcjonuje Cię.
Gość User190 Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 Niestety nie śmiga :) Śmiga... wolałem jak nie śmigało ;)
hax0r Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 Deczko nie te lata chyba ,że chciałeś zrobić styl lat 80 ;) Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi