Gość misieq Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 Witam. Nazywam się Michał Wierzbiński, obecnie mam 14 (!) lat. Wiem, dziwnie to wygląda, że 14'to latek, dzieciuch srający w pieluchy odwiedza takie strony. Z grafiką dopiero niedawno zaczyna mi coś konkretnego wychodzić, mimo tego, że tworzyć lubię od dziecka. Razem z paczką kumpli (szkoda ze nie ma tu kumpeli) budujemy nasze studio - Nivou Studios. Obecnie nie mamy strony, było takowych kilka, ale postanowiliśmy, że weźmiemy się mocno do roboty i stworzymy takie połączenie flasha z php. Tymczasem zapraszam na mój blog - http://www.misieq.dl.pl/ Pracujemy sobie powoli nad pewną gra zatytułowaną The Fractal. Poniżej znajduje się art promujący. Mam diabelski plan wybrania się z conceptem i kawałkiem gry do jakiegoś polskiego wydawcy. Techland i CD Projekt (witcher) pokazali klasę, teraz czas na nas. Mamy ogromne ambicje. Nie wiem co tu dużo mówić. Obczajcie tą pierwszą udaną (lub nie) grafikę, było trochę anatomii, trochę Corela Paintera X, czas pracy jakies 20 godzin. W dwa dni po trochę. To tyle o mnie, oceniać, krytykować, cokolwiek. Hej! kliknij aby powiększyć
Rekomendowane odpowiedzi