xMoroz Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 Tak jak w temacie. Chciałbym żebyście swoim okiem ocenili ten layoucik. Nie chcę żadnych ulg ;) Poprostu wylewajcie co wam się nie podoba i co byście zmienili. http://img201.imageshack.us/my.php?image=kopialayoutportfoliogd6.jpg
kamil.ochel Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 Witam na forum :D Ok to tak. Ta laska wg. mnie nie pasuje. Nie wiem dla czego. Zajmuje za dużo miejsca. Ogólnie nei wygląda źle, ale jakiś taki nieposkładany mi się ten lay wydaje
delf77 Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 laska najfajniejsza :) pytanie czy to flash czy html , na flasha wg mnie za proste graficznie nie powala
Knysha Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 Co ta laska ma do strony? Slabo strasznie, typo lezy. Zapoznaj sie z regulaminem forum.
Gość User190 Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 Nie jest tragicznie.. laska nie pasuje, nie kompresuj tak tych obrazków..
xMoroz Napisano 1 Luty 2008 Autor Napisano 1 Luty 2008 Dzięki za komentarze. Mówię jest to mój 1 lay i jestem świadom tego że do niektórych rzeczy będziecie mieli zastrzeżenia ;)
sand Napisano 6 Luty 2008 Napisano 6 Luty 2008 Wg mnie calosc jest do poprawy. Kolorystycznie jest ok. ale mam takie uwagi: 1. Co to za logo? Popraw. 2. Typografia w menu - popraw. Zmniejsz troche wysokosc menu. 3. Odstep menu od krawedzi strony za maly. Daj wiekszy. 4. Ta kreska konczy sie bez pomyslu. Moze ja miekka gumka potraktuj. 5. Laska pasuje kolorystycznie ale jest nie ostra (znaczy ostra jest :)). Uzyj zdjecia o wyzszej jakosci. 6. Tekst proponowalbym bez AA i mniejszym fontem. Kolor czarny sie nie sprawdza na ogol w tekscie wiec sprobuj uzyc ciemnoszarego na przyklad. 7. Cien pod pionowa kreska - wywal. 8. Zdjecie takie troche z pupy. Nie wiadomo po co i czego dotyczy. Przemysl sprawe. 9. CopyRight zastap zwyklym Copyrights. I jeszcze sugeruje zmniejszenie zdjecia i zwiekszenia miejsca na tekst jesli bedzie go wiecej. To sa tylko sugestie i konstruktywna krytyka. Nie mam zamiaru ci nawrzucac, ze czegos nie umiesz bo widze, ze chcesz sie uczyc. Ja juz zawodowo projektuje strony 3 lata wiec moge sie tylko podzielic moimi uwagami :) Mam nadzieje ze pomoga. Pozdro
hax0r Napisano 6 Luty 2008 Napisano 6 Luty 2008 Fajna panienka ale reszta to nie ma nic wspólnego z www ;) Zacznij jeszcze raz ;p Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi