Skocz do zawartości

[Praca]Stała praca dla grafików

Featured Replies

Napisano

Witam Serdecznie.

Nazywam się (Dr) Mieczysław, jestem doktorem nauk ekonomicznych.

Ukończyłem jedną z najbardziej prestiżowych uczelni na świecie MIT, kierunek Ekonomia - Finanse, Rachunkowosc - Marketing.

Od ponad 23 miesięcy jestem w trakcie planowania i tworzenia biznes planu dla przedsięwzięcia, które planuje otworzyć.

Celem jest otworzenie międzynarodowej grupy, której działalnośćią będzie głównie przemysł - produkcja. Na obecną chwile objętość biznes planu to ponad 340stron A4 (Analizy, Statystyki, Diagramy, ...) planowana objetosc stron wedlug analizy to ponad 790stron A4.

Zakładam post ponieważ jestem także w trakcie składania zespołu ludzi pracujących nad projektem biznes planu oraz innych od strony graficznej, w tym celu szukam grafikow 2d oraz grafikow 3d.

Gwarantuję wysokie zarobki w walucie USD oraz coroczne dodatkowe wynagrodzenie także w walucie USD.

Zainteresowanych proszę o wysyłanie cv pod adres email. [email protected] .

Z poważaniem.

Dr. Mieczysław.

• Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.