Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

W środę 6.02.08r. są konsultacje na kierunek Animacja & Fx. Wybiera się ktoś ? ;)

jak jest na forum ktoś z tejże elitarnej szkoły; opłaca się tłuc ~400KM ? :D :cool:

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hej, opłaca się zawsze, zależy co przywieziesz, masz jakieś prace plastyczne? Najlepiej duzo to będzie z czego robić selekcję. Nie wiem jak mocna jest Twoja pasja do 3d, ale nie proponuję wychylać się jeszcze w tej dziedzinie bo niebardzo jest to mile widziane. No chyba że masz coś hm "artystycznego" to za duże słowo ale nic z rzeczy typu "hiperrealistyczna kostka lodu" "auto" "wizka" tudzież "miecz świetlny" :D:D takie pierdoły nie przejdą, dopóki nie pokażesz ze jest w nie włożony Twój zamysł (nie w sensie technicznym, ze uUuu jakie to speculary robie) wiesz, chodzi o kreatywność przedewszystkim. Jeżeli masz jakieś swoje gotowe animki, to zapodaj, ale tak jak mowię nic co jest TYLKO efektami specjalnymi, lepiej zeby prace były słabsze technicznie ale z pomysłem, scenariuszem ;) Silny nnasick jest położony na klasyczny rysunek, przydałoby się kilka martwych natur, jakieś modelki czy cuś a reszta to Twoja wyobraźnia. Pozdro

Ps: daj znać czy się wybierasz to wpadnę polukać :]

Napisano

Chce pójść do filmówki w Łodzi. Ktoś jest na tych studiach? Chciałbym się co nieco na ten temat dowiedzieć :D Z góry dzięki :)

Napisano
  • Autor

cholera... nie mam praktycznie żadnych rysunków..; ofkoz rysuje ale nie jest to mistrzostwo napewno ;/

ale za to fotografii full moge mieć na srode.. ;]

+ cos narysuje + f/x wole nie pokazywac; bo chyba za niski poziom ;/

Dziekuje JmTm00; ale powiedz mi-> interesuje sie sztuką; filmem; grafiką ale 3d nie koniecznie jakos bardzo.. fotografią; (poza tym) tańcem; gitarą; historią; etc.. qrde jaki kierunek byłby mi najbizszy ;/ ? nie wiem czy jestem stworzony do robienia F/x :P Choc gdybym sie dostał; naprawde bym się nie zastanawiał nad inną szkołą :P

Napisano

Zastanawiam sie czy filmowka w Lodzi ma jeszcze taki prestiz ze ktos z dyplomem z tejze szybciej zlapie prace niz ktos kto uczyl sie "on his own" na wlasna reke i przez czas podobny do trwania studiow cwiczy, pracowaj i sie sam doszkalal?

Napisano

Joint jeżeli lubisz snuć intrygi(scenariusze) i siedzieć przed kompem tudzież karteczką duzo czasu to animacja jak najbardziej :] Skoro piszesz o fotografii czemu by nie ona (mamy ten kierunek)

bliska fotografii byłoby też operatorka, ale zastanów się dobrze zanim zaczniesz zdawać....nie to zeby coś ale ktoś moze bardziej chcieć tam zdać, a nie na zasadzie...zdam bo fajna szkoła ;)

Napisano
  • Autor

swego czasu bardzo sie 3d interesowalem; moze nie 3d ale ANIMACJĄ :)

czyli nie bylo by to takie straszne ;)

NA fotografie samą w sobie nie wiem czy miałbym szanse jakiekolwiek; a widze ze na prawie wszystkie kierunki trzeba zdjecia przyniesc; czyli to sie przyda..

qrde; zastanawiam; sie..