Kosmoski Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Czy ktoś zna firmę z okolic Katowic czy Krakowa zajmującą sie skanowaniem 3d. Interesują mnie przedmioty do wym 50x50x50 i popiersia żywych ludzi. Będę wdzięczny za wszelką pomoc. (\__/) (^-^) ( > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Na AGHu jest skaner 3D, ale raczej nie da rady takich dużych przedmiotów skanować. http://grafika.ia.agh.edu.pl/zdjecia/skaner_Roland.jpg tak, wiem - stronę mają tragiczną :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 przeczytalem "sknery 3d" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmoski Napisano 4 Luty 2008 Autor Share Napisano 4 Luty 2008 Dzięki chłopaki, ale to mnie nie ratuje. No chyba ze wezmę sie za cięcie ludzi na kawałki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 omg :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmoski Napisano 4 Luty 2008 Autor Share Napisano 4 Luty 2008 omg :D No właśnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 a co to picza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 kiełbasa :P serio nie wiesz? popiersia żywych ludzia ja mam pytanie. czy taki leserowy skaner nie uszkodziłby człowieka gdyby przypadkiem go w oko dziabnął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmoski Napisano 4 Luty 2008 Autor Share Napisano 4 Luty 2008 :eek: to chyba jakiś owoc kiełbasa :P serio nie wiesz? a ja mam pytanie. czy taki leserowy skaner nie uszkodziłby człowieka gdyby przypadkiem go w oko dziabnął? tz to chyba jest jakis specjalny laser nie ?? taki nie dźiabający :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 ostatnio na discovery był program i pokazywali jak facetowi palce obcieło, zaraz poszukam, bo gdzieś nagrałem w tv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmoski Napisano 4 Luty 2008 Autor Share Napisano 4 Luty 2008 ostatnio na discovery był program i pokazywali jak facetowi palce obcieło, zaraz poszukam, bo gdzieś nagrałem w tv To jest możliwe jeżeli laser jest odpowiednio zogniskowany i ma wystarczającą moc. Bawiłem sie kiedyś urządzeniem do grawerowania laserowego - http://www.algraf-jankowska.com.pl/img/Trotec.jpg Raczej mało prawdopodobne żeby laser w skanerze miał moc na tyle dożą żeby coś człowiekowi zrobić :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi