matthias43 Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 Właśnie zainstalowałem sobie maxa wersje 8 wszystko idzie gładko ale gdy chce włączyc maxa nic sie nie dzieje, 3d max się nie otwiera.A w w procesach widac że maxa chodzi(zajmuje ok.30 mb).co się dzieje???
piksar Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 a skąd mamy wiedzieć na odległość ? kiedy system stawiany, czy to pierwsza instalka maxa, pytałeś dystrybutora w warszawie, jaki system, jaki hardware, wróżenie z fusów po 22.00, szanuj nas i podaj wiecej detali
matthias43 Napisano 5 Luty 2008 Autor Napisano 5 Luty 2008 Ok sorry.to 3d max 8 z rapirshade, 2 party,razem zajmuje 110 mb.Ściągałem z rapida bo nie mogłem zwykłego download znaleśc.To już 4 max na moim kompie(instaluje kolejne wersje bo każda ma 30 dni-chyba to legalne)miałem już wersje 2008, 7, 9.mam XP-ka.Tamte wchodziły bez problemu.co mam jeszcze dac?
Master Kiełbaster Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 hmmm za sześć miesięcy wychodzi 2009 ;) a z tym maxem 8 może poczekaj dłuższą chwilę to może się odpali...
matthias43 Napisano 5 Luty 2008 Autor Napisano 5 Luty 2008 6 miesięcy heheh.....a mnie pocieszyłeś.Nie odpala nawet po dłuższym czasie.Nie jest nawet jakby zminimalizowany czy w pasku zadań.
Rekomendowane odpowiedzi