Gość michal2000x Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 Witam, mam pewien problem z animacją strzał wystrzelonych z łuków w (PF SOURCE) Podczas wystrzału lecą one w jednakowej prędkości, czy dało by się coś zrobić żeby zmienić stopniowo prędkość w danej klatce filmu za pomocą suwaka czasu?Proszę o pomoc z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 na dole jest skala czasu z kluczami po jej lewej stronie jest maly przycik - wyciśnij pojawi się okno curve editor znajdz swoją strzałę i pozycję x y z i tam możesz etydowac krzywą czym wyrzej punkty tym szybciej czym niżej tym wolniej i tak dalej... powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michal2000x Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 Wielkie dzięki, na początku też w to wchodziłem ale nie byłem pewien że to do tego, kurde jeszcze nie wiem jak się z tym obchodzić chyba dam rade :)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi