Napisano 8 Luty 200817 l Zaczynam swoja przygode z fotografia.. bede tutaj zamieszczac swoje poczatki kilka fotek z westerplatte...
Napisano 9 Luty 200817 l brawa za kolory na drugim secie :) jednakze na jedynym uciekla ostorsc. a poza kolorami, coz, albumowe. pierwszy set - bardzo geometryczny, podoba sie (procz jedynki).
Napisano 21 Luty 200817 l Autor oczywiście przydała by sie jakaś konstruktywna krytyka 1. 2. 3. 4. 5. 6.
Napisano 21 Luty 200817 l Te koszary lepiej wyglądają w nocy, to fakt, ale same te nocne są za ciepłe i troszkę nijakie, bez klimatu. Musiałbyś się zastanowić, jaki chciałbyś im nadać. Chyba że próbowałeś a mi się nie udało go dostrzec?
Napisano 7 Sierpień 200816 l Ładny pocztówkowy strzał:) Coś mi w nim nie do końca leży, chyba kwestia zbyt dużej ilości nieba ale nie jestem do końca przekonany. Takie dziwne "coś" którego nie potrafię nawet do końca określić:D Może jeszcze troche kontrastu albo podbicie saturacji by się przydało. Ogólnie jak dla mnie zdjęcie przyjemne w odbiorze.