Gość Rapis Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 Kiedy próbuje uruchomić 3ds max 9 , wyskakuje mi komunikat :"Aplikacja nie została własciwie zinicjowana (0xc000001d) . Kliknij przycisk OK aby zakończyć aplikacje" Moja konfiguracja Windows xp SP2 athlon 1ghz 256 ram radeon 9800 128 ram ps. Mialem zaintalowanego 3ds max 7,i wszystko bylo ok. Formatowalem już dysk i instalowalem winde na nowo. Włóczałem i wyłączalem firewalla , instalowalemrozne różne wersje direct x (Nic nie pomaga) z góry dziekuje za jakąkolwik pomoc albo choiaż pomysł co mażna jeszcze zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pusherman Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 Wymagania systemowe: Software 32-bitowy system operacyjny: Microsoft Windows XP Professional (Service Pack 2 lub wyższy) — rekomendowany Microsoft Windows 2000 Professional (Service Pack 4) 64-bitowy system operacyjny: Microsoft Windows XP Professional x64 Microsoft Internet Explorer 6 or higher DirectX 9.0c (required), OpenGL (optional) Hardware Minimalne wymagania dla wersji 32-bitowej: Intel Pentium IV lub AMD Athlon XP (lub wyższy) 512 MB RAM (1 GB rekomendowane) 500 MB wolnej przestrzeni dyskowej (2 GB rekomendowane) Obsługa OpenGL i Direct3D DVD-ROM drive Minimalne wymagania dla wersji 64-bitowej: Intel EM64T, AMD Athlon 64 lub wyżsszy, AMD Opteron procesor 1 GB RAM (4 GB rekomendowane) 500 MB wolnej przestrzeni dyskowej (2 GB rekomendowane) Obsługa OpenGL i Direct3D DVD-ROM drive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi