Napisano 17 Luty 200817 l Poszukuję materiału na sufit podwieszony. Do przesłonienia plątanina rur i zaworów do których w miarę łatwo potrzebny jest dostęp. Nie chce myśleć o żadnych stropach kasetonowych. Widziałem za to bardzo fajny sufit w zmodernizowanym salonie sprzedaży firmy TIME TREND (stare zibi) gdzie sufit jest zrobiony z czarnych tuleji - pierścieni przylegających do siebie. Pierścienie mają średinicę ok 10-12 cm i są zrobione najprawdopodobniej z PCV. W czarnym kolorze przy odpowiednim świetle wygląda naprawdę nieźle. Może ktoś z was zna ten system? może ktoś widział coś podobnego? A może ktoś podrzuci pomosł? (niestety nie mam zdjęcia sufitu ale może dołączą jutro)
Napisano 17 Luty 200817 l Autor dokładnie :) masz może jakiegoś linka do producenta lub sprzedawcy? jakiś katalog? piksar ten salon to twoja robota?
Napisano 17 Luty 200817 l nie, wpisałem z ciekawości w google/grafika nazwe którą podałeś :) znalazlerm jeszcze to : Odświeżony, całkowicie zmieniony salon Time Trend, wg projektu studio Robert Majkut wpisz w google dokładnie to razem z cudzysłowami : "time trend" projekt
Napisano 18 Luty 200817 l Autor dzięki też to znalazłem. niestety nigdzie nie znalazłem informacji o suficie. Bede się prubowal kontaktować sie bespośrednio z projektantem ale nie wiem czy udzielą jakis inforamacji - zobaczym.