Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej wszystkim.

To jest moja pracka 2d. Nie zawiera ona zbyt wiele dlubania piórkiem, a bardziej łączenie elementóe różnych fotek. Mam nadzieje że wasze uczucia religijne nie zostaną obrażone. (jesli tak to piszcie to usune posta)

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Niebo... a dokladnie brak chmurek... psuje caly klimacik... i jakos prawa reke ma dziwnie wycieta z orginalnego zdjecia... ale pomysl jest niezly... :D

Napisano

Koniecznie popraw niebo, bo całośc sprawia wrażenie niedokończonego :-) Pomysł ciekawy.

Napisano

Pracka fajna, zgadzam się z poprzednimi wypowiedziami. A może by tak jeszcze wprowadzić trochę więcej tajemniczości i zakryć trochę twarz( a raczej czaszkę) tej kobiety, tak by nie od razu się rzucała w oczy? Pozdrowienia

Napisano

Skoro mama twarz ma trupią, dziecko też, to może i ręce zrób w tym klimacie.

Napisano
  • Autor

wlasnie robie raczki tej pani. ale mam malo czasu (sesja) wiec kolejny update za min tydzien lub 2

Napisano

Moim zdaniem właśnei dzieki temu ,ze ma tylko trupią czaszkę a resztę w porządku wygląda fajnie.:D

Napisano

bardzo fajny pomysł, wykoananie troszeczke kuleje, ale nastepne pewno beda lepsze.

Napisano
  • Autor

siema. Poprawilem niebo. Rączki faktycznie sa lepsze jak sa ludzkie. Pociagnalem to na koniec malym noisem zeby wygladalo na troche podniszczone.

Czekam na wasze opinie i propoozycje.

Napisano

nie ma sprawy juz sie wypowiadam... temat pracki ciekawy... na szczescie nie obraza moich uczuc religijnych (jestem dosc tolerancyjny ;-p)... ma dosc mocna wymowe... co do wykonania: jest rowniez na poziomie ale mam kilka zastrzezen

- widze ze dodales chmurki -> wyglada znacznie lepiej

- popraw drzewo -> miejscami sie odcina od nieba (po dodaniu chmurek wyglada na doklejane)

- jak juz ktos pisal zrob cos z rekoma -> nie musza byc z kosci ale postaraj sie na nie nalozyc jakiegos \"grzyba\" eee wiesz o co mi chodzi - efekt naruszenia przez czas ;-p

- lekko pobaw sie kontrastem i saturacja -> wydaje mi sie ze jak ta panienke lekko przyciemnisz bedzie sie lepiej komponowac ;-D

POZDRO...