Napisano 17 Styczeń 200421 l Hej wszystkim. To jest moja pracka 2d. Nie zawiera ona zbyt wiele dlubania piórkiem, a bardziej łączenie elementóe różnych fotek. Mam nadzieje że wasze uczucia religijne nie zostaną obrażone. (jesli tak to piszcie to usune posta) Pozdrawiam.
Napisano 17 Styczeń 200421 l Niebo... a dokladnie brak chmurek... psuje caly klimacik... i jakos prawa reke ma dziwnie wycieta z orginalnego zdjecia... ale pomysl jest niezly... :D
Napisano 17 Styczeń 200421 l Koniecznie popraw niebo, bo całośc sprawia wrażenie niedokończonego :-) Pomysł ciekawy.
Napisano 18 Styczeń 200421 l Pracka fajna, zgadzam się z poprzednimi wypowiedziami. A może by tak jeszcze wprowadzić trochę więcej tajemniczości i zakryć trochę twarz( a raczej czaszkę) tej kobiety, tak by nie od razu się rzucała w oczy? Pozdrowienia
Napisano 24 Styczeń 200421 l Skoro mama twarz ma trupią, dziecko też, to może i ręce zrób w tym klimacie.
Napisano 24 Styczeń 200421 l Autor wlasnie robie raczki tej pani. ale mam malo czasu (sesja) wiec kolejny update za min tydzien lub 2
Napisano 25 Styczeń 200421 l Moim zdaniem właśnei dzieki temu ,ze ma tylko trupią czaszkę a resztę w porządku wygląda fajnie.:D
Napisano 26 Styczeń 200421 l bardzo fajny pomysł, wykoananie troszeczke kuleje, ale nastepne pewno beda lepsze.
Napisano 29 Styczeń 200421 l Autor siema. Poprawilem niebo. Rączki faktycznie sa lepsze jak sa ludzkie. Pociagnalem to na koniec malym noisem zeby wygladalo na troche podniszczone. Czekam na wasze opinie i propoozycje.
Napisano 1 Luty 200421 l nie ma sprawy juz sie wypowiadam... temat pracki ciekawy... na szczescie nie obraza moich uczuc religijnych (jestem dosc tolerancyjny ;-p)... ma dosc mocna wymowe... co do wykonania: jest rowniez na poziomie ale mam kilka zastrzezen - widze ze dodales chmurki -> wyglada znacznie lepiej - popraw drzewo -> miejscami sie odcina od nieba (po dodaniu chmurek wyglada na doklejane) - jak juz ktos pisal zrob cos z rekoma -> nie musza byc z kosci ale postaraj sie na nie nalozyc jakiegos \"grzyba\" eee wiesz o co mi chodzi - efekt naruszenia przez czas ;-p - lekko pobaw sie kontrastem i saturacja -> wydaje mi sie ze jak ta panienke lekko przyciemnisz bedzie sie lepiej komponowac ;-D POZDRO...