Pierzak Napisano 17 Styczeń 2004 Napisano 17 Styczeń 2004 Hej wszystkim. To jest moja pracka 2d. Nie zawiera ona zbyt wiele dlubania piórkiem, a bardziej łączenie elementóe różnych fotek. Mam nadzieje że wasze uczucia religijne nie zostaną obrażone. (jesli tak to piszcie to usune posta) Pozdrawiam.
jappek Napisano 17 Styczeń 2004 Napisano 17 Styczeń 2004 Niebo... a dokladnie brak chmurek... psuje caly klimacik... i jakos prawa reke ma dziwnie wycieta z orginalnego zdjecia... ale pomysl jest niezly... :D
malika Napisano 17 Styczeń 2004 Napisano 17 Styczeń 2004 Koniecznie popraw niebo, bo całośc sprawia wrażenie niedokończonego :-) Pomysł ciekawy.
ciuciu Napisano 18 Styczeń 2004 Napisano 18 Styczeń 2004 Pracka fajna, zgadzam się z poprzednimi wypowiedziami. A może by tak jeszcze wprowadzić trochę więcej tajemniczości i zakryć trochę twarz( a raczej czaszkę) tej kobiety, tak by nie od razu się rzucała w oczy? Pozdrowienia
wuka Napisano 24 Styczeń 2004 Napisano 24 Styczeń 2004 Skoro mama twarz ma trupią, dziecko też, to może i ręce zrób w tym klimacie.
Pierzak Napisano 24 Styczeń 2004 Autor Napisano 24 Styczeń 2004 wlasnie robie raczki tej pani. ale mam malo czasu (sesja) wiec kolejny update za min tydzien lub 2
Paul_PL Napisano 25 Styczeń 2004 Napisano 25 Styczeń 2004 Moim zdaniem właśnei dzieki temu ,ze ma tylko trupią czaszkę a resztę w porządku wygląda fajnie.:D
oDD Napisano 26 Styczeń 2004 Napisano 26 Styczeń 2004 bardzo fajny pomysł, wykoananie troszeczke kuleje, ale nastepne pewno beda lepsze.
Pierzak Napisano 29 Styczeń 2004 Autor Napisano 29 Styczeń 2004 siema. Poprawilem niebo. Rączki faktycznie sa lepsze jak sa ludzkie. Pociagnalem to na koniec malym noisem zeby wygladalo na troche podniszczone. Czekam na wasze opinie i propoozycje.
Pierzak Napisano 1 Luty 2004 Autor Napisano 1 Luty 2004 Moze jednak... ktos sie wypowie.... czekam... 8)
everyman Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 nie ma sprawy juz sie wypowiadam... temat pracki ciekawy... na szczescie nie obraza moich uczuc religijnych (jestem dosc tolerancyjny ;-p)... ma dosc mocna wymowe... co do wykonania: jest rowniez na poziomie ale mam kilka zastrzezen - widze ze dodales chmurki -> wyglada znacznie lepiej - popraw drzewo -> miejscami sie odcina od nieba (po dodaniu chmurek wyglada na doklejane) - jak juz ktos pisal zrob cos z rekoma -> nie musza byc z kosci ale postaraj sie na nie nalozyc jakiegos \"grzyba\" eee wiesz o co mi chodzi - efekt naruszenia przez czas ;-p - lekko pobaw sie kontrastem i saturacja -> wydaje mi sie ze jak ta panienke lekko przyciemnisz bedzie sie lepiej komponowac ;-D POZDRO...
Rekomendowane odpowiedzi