Radomir Posted January 17, 2004 Share Posted January 17, 2004 oferta wspolpracy W firmie w ktorej pracuje (konkretnie 2015, Inc. www.2015.com developer miedzy innymi gry Medal of Honor: Allied Assault ), zostalem poproszony o sporzadzenie listy grafikow z PL ktorzy byli by zainteresowani w przyszlosci ewentualna praca kontraktowa. Chodzi o to ze gdyby nagle sie okazalo ze firma z jakiegos powodu potrzebuje zlecic wykonanie grafiki, bez szukania i tracenia czasu i pieniedzy mozna bylo szybko znalezc kontraktora ktory gotowy jest wykonac pewne zlecenie. Takze prosze o wysylanie mi portfolio emailem, najlepiej kilka slow o sobie plus kilka najlepszych prac w jp (tak do .5mb) jak ktos chce wyslac cos wiecej to niech to umiesci na stronie www, czy ftp i poda mi link. Wymaganie jest tylko jedno: 1. zaawansowana znajomosc tworzenia grafiki 2d (tekstur do gier) lub 3D lopoly do gier, lub hipoly. Przez zaawansowana mam na mysli naprawde zaawansowana. Sprawa, tak jak mowilem dotyczy potencjalnej wspolpracy wiec nawet jak ktos obecnie gdzies pracuje i nie chce zmienic miejsca pracy ale zna sie na robieniu gier, niech mi podesle swoje dane i portfolio i jak bedzie potrzeba sie z nim skontaktuje jak bedzie dalej zajety to trudno a jak nie to moze z tego sie wywiazac owocna wspolpraca. Dodam ze sam zaczynalem jako kontraktor, pracujac przez 4 miesiace zdalnie po czym firma byla na tyle zadowolona z tej wspolpracy ze zalatwila wszystkie formalnosci i sciagnela mnie (na swoj koszt) do USA. Radomir Kucharski 2015, Inc. Senior Artist email: [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts