Gość Asia___72 Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 Witam wszystkich na tym forum jestem tu pierwszy raz i prosze o wyrozumialosc dla amatora :)Zwracam sie z prosba do wszystkich o rade jak zabrac sie do tworzenia wizualizacji ogrodu.W tej chwili umiem podstawy autocada 3D.Poradzono mi skupic sie na 3Dmax jesli chce osiagnac prawdziwy efekt.Czy ktos moglby mi powiedziec jak zaczac sie uczyc i na czym skupic najwazniejsze jest dla mnie narysowac dom i roslinnosc.,uksztaltowac powierzchnie. Z gory dziekuje za rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajcev Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 Wiesz, co tu dużo mówić, przeglądnij tutoriale które są zarówno na forum jak i na stronie głównej, kup książkę, przeglądaj googla i ćwicz, modeluj, baw się jak najczęściej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 szkoda życia, szkoda...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tlenka Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 Tu masz ksiazke 3ds maxa. Ksiazka zawiera poczatki w 3d, podstawy i rozne takie tam ;))) http://www.speedyshare.com/623165366.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi