Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich. Męczyłem, męczyłem i wymęczyłem ostatnio takie coś. Nie moge sobie jednak poradzić coś z oświetleniem - chodzi mi o te dziwne plamy, powiedzcie mi, co może być ich przyczyną?? Robie w mentalu. Proszę również o jakieś głosy krytyczne co do samej sceny, bo wypadało by coś porządnego wkońcu pokazać... Zapraszam do komentowania.

beta035hu0.th.jpg

• Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jak dla mnie to tutaj nie tylko oświetlenie nienajlepsze ale też modele - coś z proporcjami jak na moje niewprawione oko jest nie tak. brzydki chodnik (chodziło ci chyba o taki z frędzelkami fajnymi - gdzieś widziałem jak taki zrobić z particle flow.jak nie znajdziesz to mogę ci tego tutka podesłać. super to wygląda - możesz go zobaczyć w moim wipie sypialni, którą cały czas skrobie. było to jakiś czas temu wstawiane). firanki również słabe - kaszanią się krawędzie. poduszki również nienajlepsze. w dzień nie potrzebnie chyba palą się lampy pod sufitem i po lewej stronie. również coś pod oknami dziwnego się dzieje. czym oświetlasz? przejrzyj temat light contest z tego forum - jestem pewien że tam znajdziesz jakieś dobre ustawienia dla swojej pracy :)