noob0 Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 Tojest moja pierwsza pracka, zrobiłem j ą na corel photo paint 11.0. Najpierw rysowałe ołówkiem, skanowałem i obrabiałem na kompie. Zobaczcie szkica i jak wygląda ninuś powiedzcie co trzeba poprawić bo narazie jestem ciemny w sztuce grafiki komputerowej. Szkice: Pracka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun1 Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 po pierwsze rób tła... po drugie kolory maja odcienie i dobrze jak jest ich kilka na obrazku... po trzecie gdzieś musi być źródło światła... tu go chyba nie ma i wyglada dino na bardzo płaskiego.. nic wiecej nie przychodzi mi do glowy... powodzenia... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 unikaj takiej ostrości koloru i cieniowania czernia, bo pracka robi sie strasznie brudna.Strasznie daje po oczach,no i jak juz amrun zauwazył, brak konkretnego źródła światła.Tła nie musi byc konkretnego, ale biel nigdy nie oddziaływuje dobrze na pracke, chyba ze jest ona w specyficzny klimat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noob0 Napisano 18 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2004 Dzięki za komentarze. Jak uzyskać efekt trójwymiarowości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 Za pomoca swiatla, cienia i perspektywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
statique Napisano 19 Styczeń 2004 Share Napisano 19 Styczeń 2004 cwicz cwicz i obserwuj prace innych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi