Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Cześć!

W ramach treningu modelowania zabrałem się za swojego pierwszego w życiu mecha, rozpoczynając pracę od kończyn dolnych. Jako że moje umiejętności pozostawiają jeszcze dużo do życzenia, czekam na waszą konstruktywną krytykę, pomysły i uwagi. Zdaję sobie sprawę z tego, że fizycznie mech ten nie miałby prawa się poruszać, jak i rozmieszczenie pewnych elementów jest nielogiczne, traktuję to jednak raczej jako wprawkę i postaram się ciekawie ją zwizualizować :)

47379637nu2.jpg

67528830xf1.jpg

71852318tj4.jpg

28955183oq9.jpg

25949093ik0.jpg

26049956ma5.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Siema mi sie osobiście narazie mało podoba , moim zdaniem za dużo beveli a za mało pomysłu w tych "stopach" , no ale to moje zdanie . Może dalej będzie lepszy , czekam na upy powodzenia .

Napisano

zgadzam sie z Poke ale narazie jest to tylko noga i pracuje dalej bo efekt koncowy moze byc calkiem ciekawy :) i postaraj sie nie naduzywac prostych bryl

pozdrawiam i walcz dalej!

Napisano

brakuje konkretów, technikalia widać na pierwszy rzut oka - znaczy jakiej funkcji użyłeś, a nie co chciałeś pokazać. zastanów się nad bardziej sensownym działaniem każdego elementu (sprężyny) i detalami, których tu brakuje - śrubki, miejsca spawania, jakieś otwierane drzwiczki/klapki zamiast tych beveli